Så er foråret kommet

Så er foråret kommet.. Charlotte, Mikkel & Maria har været en tur oppe og besøge Jesper & Inge i grønland – en tur hvor de oplevede alle fire årstider indenfor 14 dage – og under deres ophold på Island endda på samme dag. En spændende og meget oplevelsesrig tur, hvor i kan se billeder fra turen under  menu punktet ‘Grønlandsture 2014’  her på siden. Det har ellers været et travlt forår hvor der ikke har været så meget tid til at køre i sommerhus – men nu hvor det gode vejr er kommet skulle vi gerne få noget mere tid deroppe. Vi har også påbegyndt byggeriet af vores tilbygning i sommerhuset så der forhåbentligt i løbet af sommeren skulle ende med at stå den udvendige skal med tag over. Det bliver spændende at se når det engang er færdigt..  
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.