Ferietur til Thailand

Lidt varme kan alle jo bruge, så vi kunne ikke andet end sige ja tak da Jesper spurgte om vi ikke havde lyst til at tage med på ferie til Thailand. En dejlig tur hvor vi fik masser af varme og gode oplevelser. Billeder fra turen kan ses under menupunktet Thailand.
Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Ferietur til Thailand

Sommerhus byggeriet færdigt.

Så nåede vi til vejs ende med byggeriet. Tilbygningen er meldt færdigt, så nu kan vi rigtigt begynde at bruge hele sommerhuset.. Dejligt – nu skal vi rigtigt til at nyde den al den ekstra plads.
Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Sommerhus byggeriet færdigt.

Bryllup i familien

Maria og Mikkel blev gift d. 10/10-2015..  og er nu Hr. og Fru Postas Lysgaard  
Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Bryllup i familien

Ferie i Grønland

4 ugers ferie i Grønland… super dejligt at være oppe hos Jesper igen – og i gang med at renovere hans hus, så meget vi nu kan når materialerne er strandet i Tasilaq på grund af et bygdeskib som var gået i stykker. Der er dog rigeligt at se til med nedrivning af dele af det gamle hus for at gøre klar til når materialerne kommer.
Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Ferie i Grønland

Så løb vi lige ind i et sølvbryllup…

Uden at vi lige havde set det var der pludseligt gået 25 år siden vi blev gift – og det var blevet tid til at fejre vores sølvbryllupsdag.. Hvor tiden dog bare farer afsted når man har det sjovt.. Det var en dejlig dag med en flot æresport og dejlig morgensang – mange besøgende, glade hilsner og flotte gaver. Tusinde tak og et kæmpe knus til jer alle  
Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Så løb vi lige ind i et sølvbryllup…

Så er foråret kommet

Så er foråret kommet.. Charlotte, Mikkel & Maria har været en tur oppe og besøge Jesper & Inge i grønland – en tur hvor de oplevede alle fire årstider indenfor 14 dage – og under deres ophold på Island endda på samme dag. En spændende og meget oplevelsesrig tur, hvor i kan se billeder fra turen under  menu punktet ‘Grønlandsture 2014’  her på siden. Det har ellers været et travlt forår hvor der ikke har været så meget tid til at køre i sommerhus – men nu hvor det gode vejr er kommet skulle vi gerne få noget mere tid deroppe. Vi har også påbegyndt byggeriet af vores tilbygning i sommerhuset så der forhåbentligt i løbet af sommeren skulle ende med at stå den udvendige skal med tag over. Det bliver spændende at se når det engang er færdigt..  
Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Så er foråret kommet